
Jule- og Nytårsmenuer

Julefrokost 2025
01.11.2025 - 31.12.2025
Min. 10 couverter
- Marinerede sild m./karrysalat 20kr. pr. couvert
- Gravad laks m./ rævesauce 20kr. pr. couvert
- 1/2 Æg m./rejer & mayonnaise 20kr. pr. couvert
- 1 stk. rødspættefilet m./ remoulade & citron 20kr. pr. couvert (kan lunes)
- Hønsesalat m/. ananas & bacon 20 kr. pr. couvert
- 1 stk. Tartelet m./høns i asparges 20kr. pr. couvert (skal lunes)
- Leverpostej m./bacon & champignons 20kr. pr. couvert (kan lunes)
- 2 stk. Flæskesteg 15kr. pr. couvert (kan lunes)
- Medister, 100 g., 15kr. pr. couvert (Kan lunes)
- Rødkål 8kr. pr. couvert (kan lunes)
- Grønlangkål 15kr. pr. couvert (kan lunes)
- Brunede kartofler 20kr. pr. couvert (kan lunes)
- 2 stk. Mørbrad a la creme 45kr. pr couvert (kan lunes)
- 1 stk. andelår 45 kr. pr. couvert (kan lunes)
- Ris a la mande m./ kirsebærsauce (kold) 20kr. pr. couvert
- Rugbrød (2), franskbrød (2) & smør 15kr. pr. couvert
Forudbestilles min. 3 dage forud for afhentning
Juleaften 2025
Afhentes d. 23.12.2025
Ingen minimumsantal
Vælg mellem:
Nr. 1.: Andebryst (100 g.) m./svesker & æbler
- Hvide kartofler
- Brunede kartofler
- Rødkål
- Brun flødesovs
Pris: 165kr. pr. couvert
Nr. 2.: Flæskesteg (200 g.) m./ laurbær & nelliker
- Hvide kartofler
- Brunede kartofler
- Rødkål
- Brun flødesovs
Pris: 165kr. pr. couvert
Tilkøb:
- Flæskesteg (200 g.) 40kr. pr. couvert
- Medister (200 g.) 30kr. pr. couvert
- Andebryst (100 g.) 35kr. pr. couvert
- Ris a la mande m./kirsebærsauce 20kr. pr. couvert
Maden pakkes i engangsemballage.
Maden pakkes koldt, til opvarmning.
Der medfølger nem vejledning til både opvarmning og anretning.
Sidste frist for bestilling og betaling er mandag d. 15.12.2025 kl. 17:00
Betaling følger bestilling
Bestilte couverter afhentes d. 23.12.2024 mellem kl. 14.00 - kl. 16.00

Nytårs Sushi 2025
Afhentes d. 31.12.2025
32 stk. 250kr
64 stk. 475kr
96 stk. 700kr
Betaling følger bestilling.
Sidste frist for bestilling og betaling d. 22.12.2025
Tlf.: 42312419 Mail: katjaohagan@gmail.com

Nytårs Menu 2025
Afhentes d. 31.12.2025
Ingen minimumsantal
Forret
Hovedret
Dessert
Pris: pr. couvert
Natmad, tilkøb:
Maden pakkes i engangsemballage.
Maden pakkes koldt, til opvarmning.
Der medfølger nem vejledning til både opvarmning og anretning.
Betaling følger bestilling.
Sidste frist for bestilling og betaling d. 22.12.2025
Tlf.: 42312419 Mail: katjaohagan@gmail.com